Sunday, November 26, 2017

Hatyai best makan-makan

40 JENIS MAKAKAN YANG ANDA WAJIB CUBA BILA KE HATYAI..
.
.
Akak kalau rasa mulut ni asyik berair jer, memang akak ajak husband pergi lepaskan nafsu makan dekat Hatyai. Sebab hatyai je yang paling dekat dengan sempadan Malaysia. Nak drive jauh2 dari KL ke Hatyai jauh plak. Nasib baik lah Bahtera Kembara ada buat Pakej Ke sana setiap bulan dan bawa ke tempat makan yang best-best. Bayar RM20 makan sampai kenyang. Tq Bahtera Kembara- Kak Nora, Petaling Jaya
.
.
Yess! Yess! Yess! itu lah yang selalu ahli rombongan cakap selepas trip. Sehingga Trip ke Hatyai mendapat Liputan dalam Astro tempoh hari..
.
.
Trip ni tak memerlukan anda untuk memandu beratus kilometer. Anda jugak Tak perlu untuk cari tempat makan halal sebab kitaorang dah siap bawa anda ke tempat makan yang halal dan sedap, Tak memerlukan duit yang banyak untuk travel luar negara dengan kos minyak, tol dan servis kereta jika nak drive jauh2.
.
.
Berminat untuk tahu lebih lanjut trip ini? Komen dibawah "saya nak" ataupun tekan je Link kat bawah ni.
.
www.wasap.my/6019






















/Hatyai_2018
www.wasap.my/60197578300/Hatyai_2018
www.wasap.my/60197578300/Hatyai_2018

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...