Monday, October 27, 2014

Menumpang kasih

Hujung minggu ni dah rancang nak ke Terengganu.
Dah ter sedar dah lama tak 'balik' Terengganu, tu pun nasib baik adah mengomel kat aku.
Tahun ni je dah 3 kali dia datang Simpang Renggam. Aku?
Lima tahun tak datang Terengganu.
Tiba-tiba sentimental pulak entri kali ni.
Sume ni gara-gara baru abis tengok cerita korea tajuk "Fated ...blabla."

Sekarang ni rindu sangat nak jumpa pok mad.
Rindu nak dengar adah kena blebel..haha.sori adah
Rindu dekat pantai teluk ketapang..
hirup udara segar pantai masa pagi-pagi
Rindu bunyi deruan ombak.
Rindu keropok lekor
Aish..macam-macam benda nak buat.

Nasib baik dapat menumpang kasih family adah.
Masa kecik ayah suka bandingkan aku dengan anak orang lain.
Ayah cakap diorang lebih bagus compared to me
Jadi bila dah besar aku bandingkan family orang lain lagi bagus dari family sendiri.
Bila ada dikeliling family adah yang besar terasa 'warm atmosphere'...happy je.

Terima kasih adah .


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...