Sunday, October 19, 2014

Drama korea terbaru- My lovely girl

Siapa peminat runningman dan dah tengok pun episod ke 214 mesti tahu artis jemputan diorang is 'MLG team' kan. Ada 'handsome dog owner' a.k.a Rain, krystal dan lain-lain.
Dari penangan runningman merebak ke drama korea akibatnya tak tidur malam dibuatnya.
Dah habis pun tengok My lovely girl malam tadi dari episod 1 hingga 10. Tak sabar nak tengok sambungan episod 11 dan seterusnya minggu depan.
.
Mula-mula episod 1 macam tak best je sebab cerita agak slow tapi lama-lama terus sangkut sampai tak tidur sampai tak ingat nak makan..end up nanti lagi ramailah yang tegur aku makin kurus.
Bila tengok Rain berlakon dalam drama MLG ni asyik teringat cerita Full house je






Only the sound of your breath is inside of me
Only your voice is inside of me
On this night where I only miss you, What do I do?
I'll run to you without looking back.

Oh don't you remember
Answer me, am I in your heart?
Yes I can remember
I'm waiting for you, youre the only one in my heart
It's only you inside of me
Don't you remember
Inside of me
You know me, you know I only have you
...
.
.
I would be happy, I would be so happy.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...