Tuesday, October 28, 2014

SOGO WAREHOUSE CLEARANCE SALE

YIHOO..TULISAN SEMUA BOLD SEBAB SOGO BUAT SALEEE.
DARI 30 OCT NI HINGGA 2 NOVEMBER


Happy shopping dan selamat membeli belah secara bijak.




Pernah dulu terbeli barang mahal masa shopping kasut kat dataran pahlawan melaka.
Walaupun beza harga RM30 tapi still rasa ralat sebab kau baru je beli kasut kat kedai ni pastu ko jalan sikit je kat depan lalu beberapa kedai boleh pulak nampak kasut yang sama SAMMA SANGAT..hihi... tapi harga jauh lebih murah dari yang ko beli tadi.
Dalam hati mesti ko cakap menyesalnya dah beli kasut kat kedai yang pertama tadi...kalaulah survey dulu.."kalaulah...blablabla..mesti boleh dapat 2 pasang kasut.
Sejak dari tu bukan saja ko akan berhati-hati semasa membeli belah malah terus pasang niat berhenti-henti lah dari hobi membeli kasut.

ATapi nanti nak cari satu pasang je kasut..satuuuuu je.

Monday, October 27, 2014

Menumpang kasih

Hujung minggu ni dah rancang nak ke Terengganu.
Dah ter sedar dah lama tak 'balik' Terengganu, tu pun nasib baik adah mengomel kat aku.
Tahun ni je dah 3 kali dia datang Simpang Renggam. Aku?
Lima tahun tak datang Terengganu.
Tiba-tiba sentimental pulak entri kali ni.
Sume ni gara-gara baru abis tengok cerita korea tajuk "Fated ...blabla."

Sekarang ni rindu sangat nak jumpa pok mad.
Rindu nak dengar adah kena blebel..haha.sori adah
Rindu dekat pantai teluk ketapang..
hirup udara segar pantai masa pagi-pagi
Rindu bunyi deruan ombak.
Rindu keropok lekor
Aish..macam-macam benda nak buat.

Nasib baik dapat menumpang kasih family adah.
Masa kecik ayah suka bandingkan aku dengan anak orang lain.
Ayah cakap diorang lebih bagus compared to me
Jadi bila dah besar aku bandingkan family orang lain lagi bagus dari family sendiri.
Bila ada dikeliling family adah yang besar terasa 'warm atmosphere'...happy je.

Terima kasih adah .


Sunday, October 19, 2014

Drama korea terbaru- My lovely girl

Siapa peminat runningman dan dah tengok pun episod ke 214 mesti tahu artis jemputan diorang is 'MLG team' kan. Ada 'handsome dog owner' a.k.a Rain, krystal dan lain-lain.
Dari penangan runningman merebak ke drama korea akibatnya tak tidur malam dibuatnya.
Dah habis pun tengok My lovely girl malam tadi dari episod 1 hingga 10. Tak sabar nak tengok sambungan episod 11 dan seterusnya minggu depan.
.
Mula-mula episod 1 macam tak best je sebab cerita agak slow tapi lama-lama terus sangkut sampai tak tidur sampai tak ingat nak makan..end up nanti lagi ramailah yang tegur aku makin kurus.
Bila tengok Rain berlakon dalam drama MLG ni asyik teringat cerita Full house je






Only the sound of your breath is inside of me
Only your voice is inside of me
On this night where I only miss you, What do I do?
I'll run to you without looking back.

Oh don't you remember
Answer me, am I in your heart?
Yes I can remember
I'm waiting for you, youre the only one in my heart
It's only you inside of me
Don't you remember
Inside of me
You know me, you know I only have you
...
.
.
I would be happy, I would be so happy.

Sunday, October 12, 2014

Percutian yang tak dirancang. ke cameron

Baru balik dari Cameron. Niat asal minggu ni cuma nak jumpa adah dekat KL tapi tiba tiba adah pelawa pergi cameron. bagai orang mengantuk disorongkan bantal..terus setuju gitu.
hari jumaat rancang..hari sama bli tket kekl hari yang sama pukul 3pg sampai kl.
Hampir semua family adah yang lama dah tak jumpa aku dapat jumpa.






esok dating dengan ben a.k.a salbanu a.k.a ben plok




LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...