Thursday, March 13, 2014

Online bazaar ke 2 di Angsana 28~30 Mac ini

Hujung bulan ni kami adik beradik akan berada di Angsana lagi...yeppiiii.
Rasa padat betul aktiviti dibulan Mac ni..hehe

Pika dah berkecimpung lama dah bab mempromosikan barang2..
sedangkan terompah harga RM60 sepasang pun boleh terjual, inikan pula baju.
yang lagi dua orang ni baru nak belajar berjalan.

Suasana bazar disiang hari.
Cuacanya panas sebab diluar bangunan, beza masa di Kotaraya tempat jualan di level 1.
Di Angsana kami berada berdekatan dengan foodcourt dan pintu masuk ke Gulatis.
Macam-macam gelagat pelanggan kita dapat jumpa.


Malam hari lagi ramai yang datang sebab cuaca dah sejuk skit.
Tapi sayang pukul 10malam kami dah kena pack2 barang untuk pulang ke Simpang Renggam.
Antara barang yang hot: seluar palazzo glitter, seluar palazzo corak askar,
 makanan pula: kerepek nangka dan kerepek epal.

Kerepek nangka ni ada yang datang sampai  2 kali sebab nak beli lagi.
Memang sedap tak tipu.


Kerepek epal. Rasa masam manis..sungguh rangup sekali..hihi
rasa sekali nak lagi

Mungkin online bazar yang kedua ni akan ada tudung juga :) 
.
.
.
.
zon promosi dah abis sekarang zon Q&A pula..


Q: Ada yang bertanya berapa meter kain yang digunakan untuk buat cardigan ni.
A: ..Saya guna 2 meter kain je sebab biasanya untuk bahagian badan 2 meter

Q: Terima order tak untuk buat peplum kurung yang macam scha pakai?
A: Minta maaf sebab saya tak terima tempahan. Banyak tempahan yang telah saya tolak...ececeh.
     Saya menjahit sekadar suka-suka je.





No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...