Sunday, December 22, 2013

AEON baru di Kulaijaya


AEON mall menambah cawangannya yang ke 5 di Johor.
Siapa yang nak datang parking adalah percuma sehingga 31 Disember ini.
Untuk butiran lanjut mengenai lokasi dll:


l
Mereka yang nak menjamu selera di Food Avenue.
.







Bila tengok rak kasut dengan kerusi teringat taska kanak-kanak.

Saturday, December 7, 2013

Bel Ami a.k.a Beautiful man

Drama korea terbaru lakonan Jang geun suk.
Juga turut dibintangi oleh IU, Lee Jang Woo dan Han Chae Young.
Sebuah cerita komedi yang seronok untuk ditonton.


Dalam cerita ni rambut Jang geun suk dipotong buat pertama kali setelah hampir 4 tahun..
Lagi hensem bila dia rambut panjang...huhu


Plot

Dokgo Ma-Te (Jang Keun-Suk) is the most beautiful man in the world. He is also an ambitious man and wants to make a lot money using his beautiful appearance. Dokgo Ma-Te meets Hong Yoo-Ra, the ex-daughter-in-law of a rich family. Hong Yoo-Ra recognizes Dokgo Ma-Te's ambitions and becomes his mentor. Hong Yoo-Ra then gives Dokgo Ma-Te a mission to seduce 10 different women. The women have all succeeded in different fields and Dokgo Ma-Te is to glean their special abilities.
A strange woman then appears in front of Dokgo Ma-Te. Her name is Kim Bo-Tong, an ordinary girl from poor background. She has a huge crush on Dokgo Ma-Te. Can she make Dokgo Ma-Te love her?

Tuesday, December 3, 2013

Kehilangan kawan

Dulu kita rapat.
Cerita suka derita bersama
Selalu ketawa terasa bahagia

Satu hari tiba-tiba kau berubah
terus membenci diri ini
Tidak ku tahu kenapa

Kini  setelah 10 tahun berlalu.
kau datang di muka buku ku

25 November 2013



Tak tahu apa yang perlu aku balas.
Jadi sehingga sekarang masih tak terbalas.

Dari dulu pun aku selalu fikir mungkin perpisahan persabahatan kita berpunca dari orang lain.
Jadi yang dah berlalu biar berlalu.





Nothing ever lasts forever
In the end, you changed
There is no reason, no sincerity
Take away such a thing as love
Tonight, I’ll be crooked
Leave me alone
I was alone anyway
I have no one, everything is meaningless
Take away the sugar-coated comfort
Tonight, I’ll be crooked


Read more: http://www.kpoplyrics.net/g-dragon-crooked-lyrics-english-romanized.html#ixzz2mPuoYCut 
Follow us: @kpoplyrics_net on Twitter | kpoplyricsnet on Facebook

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...