Wednesday, September 25, 2013

Love you Mr.Arrogant

Cerita ni mula ditayangkan hari ini,


Pengganti cerita Cinta Jannah yang dah 9 tahun baru bersatu balik dengan Izaril tu.
Kenapa 9 tahun pun aku tak faham. Lama sangat kan.

Untuk tajuk cerita yang baru ni pula mengingatkan aku pada cerita Korea tahun 2004.
iaitu 100days with Mr.arrogant.


Hero ni laaaagi hensem...laaaagi putih..lagi arrogant...betul tak?...hehe


(tapi hensem lagi Jang geun suk..muahaha)




Permulaan cerita dia lebih kurang je. 
Cuma versi korea ni heroin dia pelajar, tak boleh bawa kereta....
Jadi masa tengah berjalan ni dia baling tin jauh-jauh lepas tu terkena kepala Mr. arrogant ni yang masa tu tengah bawa kereta...jalan cerita yang selanjutnya better tengok sendiri sebab memang best!
Tapi untuk cerita penuhnya memang tak sama dengan Love you Mr. Arrogant.

Love you Mr.Arrogant ni adaptasi dari cerita novel.
Penulisnya Aliesha Kirana

Kalau ada yang nak baca novel ni secara online boleh jenguk web bawah ni:
Nanti anda akan rasa macam shopping kat kedai popular je.
Cuma kat sini boleh baca cerita penuh, kat Popular boleh baca sinopsis je.
Jadi tak payah nak pening-pening nak pilih buku mana yang best untuk dibeli.
baca lah ekau semuanya...



No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...