Monday, July 1, 2013

Tengok filem/ drama online

Suka tengok cerita drama dan wayang online?..(Sukee!!!)
Nak tengok secara percuma?
Jika jawapan anda 'ya' bagi kedua-dua jawapan diatas jemput singgah ke watch32.com
hehe...Farhan yang memperkenalkan web ni sebenarnya.
Kalau sebelum ni tengok drama kat viki.com,
tapi bosan kejap-kejap iklan muncul ditengah-tengah cerita..nak feeling lebey pun mood dah hilang sebab banyak iklan; nasib baik dekat watch32 ni takde iklan.
Filem yang baru keluar dekat wayang pun cepat je dia uploadkan.

Banyak cerita yang aku dah ulang tayang.
Semalam baru start tengok drama sitkom ni..boleh tahan menarik campur pelik.
Yang penting boleh buat aku ketawa sorang-sorang macam orang gila tengah-tengah malam buta..huhh..
tajuk dia
The neighbors..betul, kompem tak salah eja.


Lain-lain cerita comedy/family yang aku rasa seronok ditonton 
monte carlo..dan banyakkkk lagi
(list kat atas ni terserlah betul kebudak-budakkannya)

Happy watching.!


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...