Thursday, June 13, 2013

KakaoTalk

Iklan baru yang selaluuu keluar dekat TV sejak kebelakangan ni.
Farhan kata macam iklan murah,
tapi aku rasa iklan ni berkesan..nak-nak bila tulisan FREE tu dibuat besar-besar.
Siapa yang tak suka benda free kan.

Tiap kali habis tengok iklan ni je mesti aku dengan Farhan tergelak.
Sebab kami suka Big Bang!!..hehe.
Siapa yang baca entri ni harap maaf sebab entri ni takkan terangkan secara detail aplikasi Kakaotalk ni.
Kalau nak tahu lebih lanjut boleh jenguk ke laman FB KakaoTalk di SINI

Terpanggil nak buat entri ni pun sebab ada BigBang..hehe

Apa tunggu lagi muat turun aplikasi KakaoTalk sekarang dan menangi hadiah yang menarik.

Download KakaoTalk today onto your smartphone!

Android Market: http://bit.ly/ufJSNn 
iOS AppStore: http://bit.ly/vDZzKA 
Windows Phone: http://bit.ly/ZJtjEQ
Blackberry App World: http://goo.gl/GrD5Z





No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...