Tuesday, April 30, 2013

Gwiyomi

Lagu Gwiyomi ni popular kat Korea
n sekarang ni sume artis nak bergwiyomi..dari artis korea hinggalah berjangkit ke artis Malaysia.
Tapi yang paling aku tunggu nak tengok..artis baru...bobo..hehe
Kompem menghiburkan hati berbanding tengok dia ber'sayang' dengan ber'diamond'


Jangan aku mimpi ngeri sudah malam ni, nak2 bila tengok pontianak dengan hantu pun bergwiyomi



Last sekali nak tunjuk Nora Danish yang super duper cute..

Gwiyomi=comel=gwiyomi=nora danish=yeay



Exercise tangan namanya



No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...