Saturday, November 10, 2012

Simple re-design new shoe.

Since there is no more research, so let's re-design shoe using lace.

My new shoe...looks boring..

Just add some lace and beads.
Next time kalo boring lagi, kita tukar lace kaler lain.

Ni kasut yang nanad hadiahkan, dia bagi 2 pasang sekaligus sebab nanad tahu kakaknya suka kasut. 
Yang ni tak boleh nak redesign2 dah.

Hujung minggu ni nak jahit half moon shawl plain. Kain yang beli kat Kamdar hari tu tak habis potong lagi..kalau rajin nak pergi survey kain di Pontian :)

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...