Sunday, November 11, 2012

Drama Korea terbaru~ Full House Take 2

Lama tak tengok cerita Korea.
Tahu-tahu..
laman web yang selalu boleh tengok drama korea mysoju dah takde dah.
Nasib baik banyak lagi pilihan ada untuk tengok cerita Korea.
Antara senarai laman webnya:
The best site is DramaFever. http://www.dramafever.com 
HULU also has lots of great Korean dramas. http://www.hulu.com/tv/genres/international/korean 
Viki is another good one: http://www.viki.com/tv
One more, Dramacrazy: http://www.dramacrazy.net/

Aku pilih tengok kat viki.com.
Sekarang ni baru habis tengok episod 1 cerita Full House Take 2 ni..boleh tahan best.
Y? Hero cute..body six pack hahoho..gilo
Harap2 dia masuk dalam mimpi masa tidur malam nanti. ;p


tengok..tak tipukan....No Min Woo. 

Pernah tengok dia berlakon dalam My Girlfriend is a Nine Tailed-Fox. 
Dalam cerita ni dia laagi hensem...hoho.


Jom pengsan.






No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...