Sunday, November 11, 2012

Drama Korea terbaru~ Full House Take 2

Lama tak tengok cerita Korea.
Tahu-tahu..
laman web yang selalu boleh tengok drama korea mysoju dah takde dah.
Nasib baik banyak lagi pilihan ada untuk tengok cerita Korea.
Antara senarai laman webnya:
The best site is DramaFever. http://www.dramafever.com 
HULU also has lots of great Korean dramas. http://www.hulu.com/tv/genres/international/korean 
Viki is another good one: http://www.viki.com/tv
One more, Dramacrazy: http://www.dramacrazy.net/

Aku pilih tengok kat viki.com.
Sekarang ni baru habis tengok episod 1 cerita Full House Take 2 ni..boleh tahan best.
Y? Hero cute..body six pack hahoho..gilo
Harap2 dia masuk dalam mimpi masa tidur malam nanti. ;p


tengok..tak tipukan....No Min Woo. 

Pernah tengok dia berlakon dalam My Girlfriend is a Nine Tailed-Fox. 
Dalam cerita ni dia laagi hensem...hoho.


Jom pengsan.






Saturday, November 10, 2012

Simple re-design new shoe.

Since there is no more research, so let's re-design shoe using lace.

My new shoe...looks boring..

Just add some lace and beads.
Next time kalo boring lagi, kita tukar lace kaler lain.

Ni kasut yang nanad hadiahkan, dia bagi 2 pasang sekaligus sebab nanad tahu kakaknya suka kasut. 
Yang ni tak boleh nak redesign2 dah.

Hujung minggu ni nak jahit half moon shawl plain. Kain yang beli kat Kamdar hari tu tak habis potong lagi..kalau rajin nak pergi survey kain di Pontian :)

Tuesday, November 6, 2012

Half Moon Shawl by Misdalila

Hi...kali ni nak tunjuk hasil custom made Half Moon Shawl by Misdalila buat pertama kalinya. 
Shawl ni sangat cantik kerana material diperbuat daripada high quality chiffon.


Ni design yang pertama..

Biasanya  ramai yang menjual half moon shawl sakura dimana ianya agak sarat dengan bunga, tapi untuk design Half Moon Shawl Misdalila designnya lebih simple :)

Design 1
Material: High Quality Chiffon
Style: Half Moon 
Price: Only RM55 include postage.
Available

*Also open for pre-order

.
.
.
.
.



Design ke-2


Material: High Quality Chiffon
Style: Half Moon 
Price: Only RM55 include postage.
Available

*Also open for pre-order



Harga murah dah macam harga borong sebab 100% custom made by misdalila.
Buat masa ni hanya ada satu warna sahaja iaitu kelabu, InsyaAllah untuk masa akan datang akan ada banyak  lagi warna bakal menyusul.
Berminat bolehlah mesej ke 019-7578300 atau emel ke dalila_misman@yahoo.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...