Monday, September 3, 2012

Soalann? dan banyak jua bebelan

Salam..Selamat Hari Raya..hehe..masih tak terlambat lagi kan utk wish.

Baru 4 bulan tak buka blog ni banyak dah jumpa sawang sana sni...bukan blog je terbiar..namanya email ke hp ke fb ke sumenya dianak tirikan..
hari ni baru ada mood sikit untuk bersihkan.Jadi n antara yg terjumpa..

 

Orang tumpang buat iklan pun ada..ermm
-----
Macam mana keadaan kulit sy?..dh ok?
Jawapannya masih tak. ..dia dtg n pergi sesuka hati
Yang peliknya asal datang bulan puasa mesti sakit kulit ni pn datang. Tak paham.

Tahun lepas masa bulan puasa turun 6 kilo, tahun ni plk 4 kilo.
Member ckp mungkin sbb bila berat turun hormon pn berubah tu yg sakit kulit pn datang. 
Betul ke? Boleh caye ke?
Yang pasti masa bulan puasa mmg byk mkn ayam..har har..yang doktor tak bg mkn tulah yg dibedal.
Tapi sakit kali ni takmo g klinik kulit lagi, cuma pakai sabun mandi sasTid, ambil supplement mcm spirulina, whitegen dengan colla-plus. Setakat ni dgn ambil benda2 ni n kawal pemakanan..sakit kulit ni dah stop dah..n harap2 berterusan. Tak macam tahun lepas, 3,4 bulan baru baik balik.

Ada lagi satu supplement yang bagus untuk kulit nama dia Meiko. 
Masa duk penang sebelum ni ambil supplement ni, harga RM180 untuk ahli. 
Antara tiga2 produk ni, Meiko rasa dia yang plg sedap n paling berkesan dalam masa singkat. 
Kulit wajah jd cerah n senang kata dapat mengubah statistik usia anda..hehe

---
Ada yang nak tahu harga mesin overlock tu? Mesin overlock brother tu harga dia dalam sribu 3rat.
Kalau duduk area Kluang boleh beli kat kedai jahit Nam ma.
----


untuk harga yuran tadika Nuri ni tak pasti rate dia sekarang berapa. Kena tanya direct dgn diorang tapi tadika ni mmg bagus, xrugi hantar belajar kat sana.


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...