Thursday, December 8, 2011

Random

Minggu ni cukuplah wat entri yang emo2.
Takmo dah
Penat nak menaip panjang-panjang bila marah.
Kalau jenis taip laju xpelah jugak. Ni pelan nau tau dak.
Next time nak cari alternative lain pulak.
Tulis kat kertas je. Bagi pecah rekod sampai 10 helai ke.
Dah penat tulis, reyukkan lepas tu  buang dalam tong sampah.
Lagipun tak elok nak marah-marah selalu kan
Umur pun dah lanjut
Nanti lagi banyak kedut..huuu


Dulu masa sekolah rendah pernah terajin tulis diari.
Kalau tiap kali tulis memang tak pernah cukup sekeping.
Mesti berkeping-keping.
Seronok betullah bila dapat mengarang ni. Macam-macam nak cerita dalam tu.


Function diari ni lebih kurang sama macam blog.
Tempat untuk berfalsampah
Tempat untuk meluahkan perasaan
Tempat untuk melepaskan geram
Tempat untuk melepaskan kutukan2 yang tak elok untuk disebut.
Juga sesuuai dijadikan tempat untk memahirkan karangan.
Supaya periksa dapat A! huh
Banyak rupanya kebaikan diari ni..muahaha


Tulis diari taklah lama mana
sebab jadi tak best bila ada orang curi baca.
Orang yang baca pulak tu orang yang paling banyak aku kutuk dalam diari.
Even sampai sekarang pun bila dah takde diari, inbox message yang dia cari.
Like..baik ko jaga tepi kain ko sendiri.
n nasib baik ko buta IT. fuhhh lega

Bermulanya penulisan diblog ni pun asalnya sebab terjebak dengan 3 orang housemate.
Kiranya macam dah terlambat je aku rasa.
Kalau tahu, awal-awal lagi dah buat.
Semua sebab NK.
Dulu nak pergi cc dengan kawa-kawan tak boleh.
nak pergi bandar dengan kawan-kawan pun tak boleh.
Bukan dengan kawan laki pun. Semua perempuan. Tak pahamlahh.
Dalam pada dia tak bagi tu aku tetap langgar..hebatt kan.
Tapi sekali je..lepas tu tak buat sebab balasannya sesat larat nak cari jalan pulang.
Apa-apa pun aku memang tetap salahkan dia.

Now aku tengah membilang hari.
Tak sabar nak tunggu tarikh 12.12.2011.
I really miss my dad.
Untuk tarikh 20.12.2011 pula silalah jangan hadir dalam hidupku.
It just makes me feel sad n fear of getting older. hehe

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...