Tuesday, December 27, 2011

Deodorant paling best dan berkualiti tinggi...haha

Entri kali ni khusus untuk deodorant sahaja..ngeh..ngeh....

Sebelum2 ni dah banyak jenis deodorant pakai,,
sebut je segala yang ada di pasaran telah di try test..
dari yang berjenama sampaila yang biasa2 je..
janji beli di watson/ guardian..
adidas,
nike,
rexona,
nivea,
garnier,
enchanteur,
nak yang spray? roll-on?

tapi semuanya tak dapat dibandingkan dengan deodorant yang satu ni
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
kalau pakai pagi2 sampai ke malam pun tak bau kalau tak mandi..hahaha.
peluh pun takde la..sampai takut nak keluar..
tapi kalau nak lagi hebat korang cubalah buat untuk 48jam tak mandi2.
cadangan dah diberi..yang mencubanya sila orang lain..
ni dia deodorant nye..entri lepas2 dah pernah beritahu sebenarnya...

untuk lebih info sila pergi ke:

deodorant amway ni akan membuatkan anda berasa yakin je sepanjang hari..betulll
takde rasa melekit...betulll
sentiasa rasa kering...iyee
paling penting takde bau badan..
boys/girls pun boleh pakai.

nak lebih testimoni?
dah takde benda nak baca bolehlah pergi ke mforum

1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...