Friday, November 25, 2011

Mimpi

Kenapa ya ko saya sering mimpiin orang yg sama trus2an?
saya emg kenal ama dia,

tapi ga terlalu deket deh,
kena sih tuh ?...hehe..


Dalam masa sebulan ni selalu mimpikan orang yang sama je...
Asal tidur muncul muka yang sama dalam mimpi
tapi situasi yang berbeza..
Lokasi kadand-kadang diluar..kadang dirumah..
Macam family je gamaknya
Tapi realiti bukan..


Dulu...
4 tahun yang lepas pun ada mimpikan orang yang sama
selalu juga masa tu
lepas tu dah lama dah tak mimpi sesiapa
sekarang ni masa dalam mimpi
wajah itu kembali menghantui..


Tak kira tidur petang or malam mesti ada
Nampak sangat jenisss kuat tidur..haha
Buat keje jahit manik nya sikit tidur nya banyakkkk


Oh ya..malam semalam gian nak jahit labuci punya pasal g kedai beli
hobi yang ni jenis tak boleh nak tangguh2 dah..
rasa hari ni nak buat..kena hari ni jugak buat
cuba kalo kena suruh tulis tesis,
sampai berbulan-bulanla alamatnya benda tu berdelay..hak hak
Bila dah start menjahit memang tak sedar masa berlalu tau2 dah pukul 3.30pagi
Pagi tadi bangun tengok jahitan tak cantik sebab 1st attempt wat bunga labuci..
jadinya bukakk balik...lepas tu...jahit balikkk
Hasillnya..esok jela update..


             Bila u nak muncul dalam mimpi iiii???









No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...