Sunday, October 9, 2011

untuk dijual...blouse wanita

Salam 1 Malaysia

Kat sini ada 2 pasang baju blouse untuk dijual pada sesiapa yang berminat. Lama dah aku simpan baju ni...jahit sendiri..masih baru...belum pernah dipakai (sarung untuk dimodelkan je pernah).

Satu warna hijau dan satu lagi warna biru. Kain dari material polyster..lengan 3 suku, bahu 14',...bukaan ketiak besar..sesuai untuk mereka yang bersaiz S atau M.

Dibahagian leher bole ikat ribbon......


Kalau ada sesiapa yang berminat untuk buat tempahan (custom made) mengikut saiz badan korang pun boleh...

Harga sepasang baju ni RM38 termasuk kos penghantaran...harga ni special utk pembaca blog misdalila je sebab kat dalam fb harga lebih mahal skit...hehe....

Kalo korang nak beli dua2 pun amat digalakkan...akan bagi special price punya...

Berminat bole tinggalkan komen di blog ni atau hantar mesej ke 013-6115345 (dee). TQ

Dalam masa 2 minggu nnt kalo masih xde pembeli aku dah pikir untuk pakai sendiri jelah..hahaha

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...