Wednesday, May 11, 2011

Salam kembali

Dah lama tidak menaip seperti selalu.

Jadi salam kembali aku ucapkan kat aku sendiri. Bukan sebab bizi sangat pun sampai takde masa menaip. Nak kata career woman idaklah lagi. Sekarang 24jam jadi suri rumah banglo...haha. Job pertama kat Penang hanya bertahan selama dua bulan gara-gara aku yang tak pandai pilih company. Tapi takpe yang penting pengalaman ditimba dan padah dicari..haha.. Jadi hambek kau kena drive sendiri dari Penang ke Johor straight 8jam.

Nasib baik kancil yang tak penah berjalan sejauh-jauhnya takde wat perangai. Aku risaulah gak kalau dibuatnya enjin meragam mau aku duk termenung macam orang gila nanti. Tapi memang pakcik kancil tak pernah buat hal walaupun umurnya dah tua. Alhamdulillah...

So sekarang aku dalam dilema ni...mood untuk kembali bekerja macam tak datang2 walaupun sebenarnya takde pun job yang datang...huhu sian kat iiiiii

Mood yang ada sekarang ni hanya untuk menjahit sewing dan menjahit..and u know what..  i found satu buku jepun for dress making. Jumpa kat rak buku kat rumah je. hehehe

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...