Thursday, May 26, 2011

Blouseku

Cik kiah, post bahagian atas ni khusus buat cik kiah..hehe

Inilah blouseku buatanku..

alamak kabur nye.. tp memang sengaja..he2


ni gmbar zoom...gaya ala2 model untuk fashion Zara...hakahakhaktuih..hehe

Kain japanese cotton, yang saki baki daripada kain untuk buat baju kurung siPikachu ada lebih.
Jadi kain yang lebih2 jangan dibazirkan begitu saja, baik diguna pakai untuk dijadikan pakaian..hehe.
Tahap jahitan masih banyak perlu dibaiki, tak tertanding jahitan cik kiah yang halus buatannya..hehe.

Suka pattern blouse ni sebab efek dia boleh menampakkan badan kita lebih tinggi, betul tak...
p/s: cukuplah letak sejenis je..lagi 2 blouse rahsia


Gambar burung ni plak untuk cik maw...gadis yang sukakan  alam flora n fauna
Gambar ni Faris yang tangkap kat depan rumah. Burung sekarang dah pandai...pilih port untuk mengeramkan telur dia kat rumah batu sekarang ni..zaman millenium, tak main dah atas pokok. Terlindung dari panas dan hujan kan... Habis tiang depan rumah banyak n@j!s burung..see..

Dalam gambar tu ada 2 ekor anak burung..masih belum boleh terbang. Tapi sekarang ni sekor dah boleh terbang.



Ni mangsa kami yang terbaru tapi esok mungkin dia dah tak ada kalo dah boleh terbang jauhhhh..

"Gebus kannn iiiii uols, kakak i lagi gebuss tapi dia dah terbang ngan mama iiiii..jangan tenung iii lama2 tau"

Dulu arwah atuk memang suka bela burung..atuk pun pandai jerat burung jadi kadang2 bila time balik kampung bolehlah makan burung. Kalau tak dibuat makanan ada yang dibela, siap ada rumah burung warna putih depan rumah tapi sekarang dah takde. Tu sume cerita dulu...

p/s:rindu kampung sabak bernam tapi sekarang dah takde pape harapan dah...

4 comments:

  1. 2dia 2dia dah tayang dah...adoiii jelesss nya tgk...siyesss ctk...

    P/s: aishhh aku jahit lg hodoh kowt...lama gile xpgg mesin jht..heee

    ReplyDelete
  2. eh siyess comeil burung2 2...bela la dee...ko kan pencinta haiwan..ngeeeee

    ReplyDelete
  3. comel burung tu..cam thu2 je...hehehe..jinak nya burung tu..pandai ko asuh dee..hehe

    ReplyDelete
  4. wahhh..dh boleh buka kedai baju lak pasni ni la..ko wat pe skrg nie dee...keje mane...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...