Sunday, January 9, 2011

Samb...Jang Geun Suk

Ohhh.............. Demam Jang Geun Suk tak reda-reda lagi ni...
Mawaddah...kemari kau..
(aku Demam tapi hakikatnya sihat sejahtera~ tapi Mawaddah yang tengah selsema sekarang)
cepat2 sembuh ok, teman  sebantal x sebilik sekatil(masa degree dulu~Syhhhh)
sekarang je sebilik
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
I got something to show u..
This is very important
scroll ke bawah banyak banyak ye







Too damn SeXy EditioN 
HAKHAKHAK











Jom tengok
Videos of Jang Geun Suk on Bed

Nasib baik tido pakai boxer..kalo tak, 
memang video ni tak upLOAD lah dah..hehe


lagi satu video nak upload sebelum tuan puteri nak masuk beradu jap lagi

Jom kita singgah rumah Jang Geun Suk
Rumah dia sangat besarrrrrrrrrrr
Dapur lagiiiiiiiiiiiiiiiii besar dari bilik tidur
Alangkah bagus kalau aku jadi maid dia pun dah cukup dah...
Maid yang ada master....pandai memasak,mengemas,menGURUT,mengemop,mengait,mengcrochet
Good meh...Muahaha..
sebut pasal crochet nanti nak tunjuk hasil kerja tangan keras aku..

dah..dah..ni videonya...nite all...




tengah baik hati ni...nak upload lagi satu..
ada subtitle english,so don't worry
best...
KBS 2FM Radio - Park Shin Hye & Jang Keun Suk

jangan lupa tekan butang cc untuk subtitle ye....mawaddah!

7 comments:

  1. wahh.. susah gak mamat ni bgun tidow..

    ReplyDelete
  2. dee dah demam Jang Keun Suk...Aiyyyaaakkk...tiap2 hari duk sebut nama mamat nie...adehhh...

    wehh...youtube last tu xde subtitle english pun...huhhh...semangat aku nak tengok gak....

    ReplyDelete
  3. hahahaha...baikkk...

    pasnih nak upload video ape lak pasal Jang Keun Suk??

    waiting....................




    ngeeee

    ReplyDelete
  4. suka la video wake up tuh, yay, kita da tahu da perangai jang geun suk kita ni!hahha

    ReplyDelete
  5. sejak tgk lakunan dia He's beautiful terus jatuh cinta kat dia...
    sweet je kan dia..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...