Thursday, January 6, 2011

Jatuh cinta

Walaupun jauh dimata tapi dekat dihati..cewahhh
Sila muntah...haha

Ada siapa2 Kenal?..hehe
Jatuh cinta dengan siDia..Jan Geuk Suk (hensem dan comel gitu)

Ni semua gara-gara aku berjangkit tertengok cerita You're Beautiful dari Mawaddah..yaaaa n yeay!!
Dalam masa satu hari je aku habiskan 16 episod..
Tak caya tanya adah..aku kalau dah minat tengok cerita korea ke, baca novel ke memang sanggup tak tidur or makan.
...dan alangkah bagusnya kalau aku praktiskan tabiat aku ni masa buat tesis! tapi tak jalan..huhu

Sedikit biodata Jang Geuk Suk..
(buat researh2 ni memang aku suka, tu sebab ambik master by research ni...sukaaaa sgt la)

-Anak Tunggal.
-Bakat dikesan semasa mak n ayah dia nak jual rumah oleh orang yg nak beli rumah tu. Masa tu baby lagi
-Lahir 4.8.1987 (muda 3 tahun dari aku...huhu)
-Tinggi 182cm
-Jenis darah A
-Pelakon, model sejak dari kecil...harap2 lepas ni keluarkan album solo sebab suara dia memang sedap walaupun aku tak paham sepatah haram
.
.
.
.
dan yang paling penting

Tentu awek2 diluar sana berasa lega bila dapat tahu ini jawapan beliau bila soalan yang diajukan:

Do you have a girlfriend? How many relationships have you been in?
No, although I’d like to. I’ve loved two women in my life. One relationship lasted for about four years and a half, the other lasted about three years. I even dated when I was in high school. My type would be women like Jun In-hwa. I like benevolent and calm women.

*this was his ex girlfriend when he was 16*

Ni antara iklan yang comel2 gitu

ada banyak lagi..pergi cari sendiri kat youtube..haha

9 comments:

  1. curikk pakwe aku...huhhhhh!!!

    wekkkk

    ReplyDelete
  2. wahhh.. masing-masing dah minat si jang geun suk..
    tapi dy memang sweetkan... hehheee

    ReplyDelete
  3. hero all about eve ensem gak kn...hehe..:)

    ReplyDelete
  4. huhuu~~ awk boleh join ngan adik sy..suke tgk cite korea

    ReplyDelete
  5. aaaaaaaa... minat jgakk.. neyh sume penangan citer you're beautiful.. tgok r dya dlm mary stayed out all night.. msti cair dgn smile dyaa.. huhuhuuu

    ReplyDelete
  6. aa...
    comel lar jan guen suk nie...
    mata die..mata die..mata die...
    ekekek..
    saye tersuke plak
    jgn marah ek ;p

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...