Sunday, December 19, 2010

Yeay...Esok hari jadi saya.

Umur saya baru nak masuk 26 tetapi 
.
.
.
.
.
.
umur Mawaddah (Link) my roomates, dah 27 Sebab besday dia 1.1.11 (very nice no. to get married maw..hehe)
.
.
.

walaupun kami lahir pada tahun yang sama...hehe. (opss sorry Mawaddah, bocorkan rahsia umur mung)
.
nanti aku belanja mu deh

.
Ni senarai yang aku nak buat dan idamkan (sume nyee makanan semata-mata)

1. Makan nasi kandar lauk kari kambing----dah makan kat Mydin tengah hari tadi.

Nasi Kandar Padang Kota, promote sikit... (Mamak, nanti bagi i makan FREE tau)
(Minah ni memang gila kambing, kalo jumpa kambing dia akan jerit 'kambingggg...kambingggg')
Dekat Durian Tunggal selalu nampak kambing. Sekarang dah jarang nampak. Bila hari hujan je, bus stop mesti penuh dengan kambing tengah tunggu bas sampai...nak naik bas....



2. Nak makan prosperity tetapi dengan satu syarat....
.
.
.
Perlu ada orang yang bernama Muhd Rifdi BELANJA,
baru terasa nikmatnya..hehehe

nak makan untuk perut sendiri pun perlu ada syarat..aparahh


3. Nak makan burger KFC yang kuar kat iklan tu..nampak macam sedap. Siapa yang dah makan?
Komen sikit...
nama burger tak ambik tau..
.
.
.
kali ni biar sy pula yang belanja org itu 
(baru nampak mcm pemurah..mcm je)haha


4. Baru saya akan buka bungkusan hadiah perfume yang org tu bagi sejak dari bulan 5 masa dia g London hari tu.

Kammain lamaaaa simpan hadiah (almaklum, orang jakun tak pernah dapat hadiah yang dibungkus cantik2..nak buka pun sayang..apatah lagi nak guna.)

Hadiah kat dalam dah tahu awal2 walaupun belum buka lagi n belum terima  hadiahnya pada masa tu.

Sebabnya..Minah ni seorang yang gelojoh dan tak tahu reti sabar, orang tu baru nak bagi surprise terus tak surprise dah...

Surprise untuk esok pun Minah ni dah tahu...Langsung memang tak reti sabar..


5. Nak beli kasut lagi..tadi masa survey kasut nampak satu..cunnnnn wooooo

Minah ni juga pantang nampak kasut cantik,mesti nak beli.

padahal dah berpuluh kasut tersimpan je dalam stor...huhu
nasib baik kasut murah2 je ;p

4 comments:

  1. happy bday in advance dee...
    semoga pjg uma, murah rezki, dilimpahi keceriaan yg berpanjangan....

    ReplyDelete
  2. adehhh..baru je rasa nak muda...terbocor...kena belanja beg sebijik ni...hahaha...

    minah kasut dan minah prosperity..sume title dia nak sapu...ooppsss..satu lagi...minah kambing...hahahaha...

    larikkkk!!!

    ReplyDelete
  3. hahaha.. papepun selamat hari jadi ye sis :D

    ReplyDelete
  4. selamat hari lahirr sis ! ^__^ rase mcm nak nyanyi lagu beday kuat2 jer..haha semgt tk? semgt tk? hehe semoga di murh kan rezeki k :) hehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...