Friday, December 24, 2010

Snowman

Lagi beberapa jam penganut kristian akan menyambut Krismas.
Ni gambar yang sempat  dirakam masa mybesday...20.12.2010

Tak pergi jalan2 mana pun...setakat Jusco Bandar Melaka ke..
ajak Bobby g Hatten Square dia tak mboh..huhu..
Lagipun time nilah aku nak buat semua benda...mana sempatkan...

So, tengah hari g makan Pizza..

petang tengok Ngankung..seram komedi yang lebih kearah SERAM...
sian Bobby aku paksa tgk cerita seram walaupun dia taknak..kena paksa!!HAHA *evil*

Malam makan prosperity..tapi kenapa skrg dh rasa macam tak sedap ek?..huhu

apapun jom tengok gambar snowman..
tahun lepas dapat tengok santa (Link)
tahun ni tengok snowman n anak snowman je..

Comelkan anak snowman berbaju biru...jgn culik tau...hehe
Malaysia Book of Records
Biggest snowman made of recyclable bottles

close up dekat-dekat (baru nampak botol2 1.5liter)


 ok tu je...nak sambung tengok Anugerah Skrin :)

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...