Wednesday, December 29, 2010

Pendaftaran

Pagi tadi dah mendaftarkan diri balik semula di PPS untuk ke 8 kalinya.
Harap-harap ni kali yang terakhir..
Tiada gambar untuk dipaparkan kat sini
Dah 8 tahun menuntut ilmu kat UTeM ni..
Genap jugalah 7 tahun aku pakai kete kancil kat UTeM ni tanpa bayar sesen pun duit bulanan..semua ditanggung beres oleh....Ayah..
huhu..nak nangis rasa..seyes..hehe
Dah langsai pun hutang kancil..
Degree pun dah lepas..
Tinggal langsaikan hutang Master je belum lagi..tu janji aku..
Cuma tinggal hantar correction tesis je lagi.
Tu pun aku suka lengah-lengahkan. Aishh..apa nak jadi ni

Kalau dulu semua student Master banyak yang datang dari Malaysia n Indonesia..
tapiiiiiiiiiiii
sekarang tidak lagi...HAHAHA
Banyak giler pak Arab datang mendaftar pagi tadi.
Penuh satu bilik tadi..betullll
Dalam banyak2 sorang pun xde yang hensome r..rugi..
rugi korang sume...hehe
Nasib baik aku datang awal..balik pun awal
Bau dia yang aku tak tahan..
Ramai-ramai xpe lagi..tapi tolong jangan ada bau..hehe
pleasee...
lagi satu..
pleaseee jgn masuk dalm makmal pasca siswazah FKEKK yerkkk
HAHAHAHA

*nasib baik dorang tak paham bahasa melayu..hehe

2 comments:

  1. nasib baik xda butang like...bab jgnn masuk makmal pasca siswazah 2 yg aku xsuka..haha

    ReplyDelete
  2. salam...singgah follow ur blog.....*593

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...