Wednesday, December 29, 2010

Pendaftaran

Pagi tadi dah mendaftarkan diri balik semula di PPS untuk ke 8 kalinya.
Harap-harap ni kali yang terakhir..
Tiada gambar untuk dipaparkan kat sini
Dah 8 tahun menuntut ilmu kat UTeM ni..
Genap jugalah 7 tahun aku pakai kete kancil kat UTeM ni tanpa bayar sesen pun duit bulanan..semua ditanggung beres oleh....Ayah..
huhu..nak nangis rasa..seyes..hehe
Dah langsai pun hutang kancil..
Degree pun dah lepas..
Tinggal langsaikan hutang Master je belum lagi..tu janji aku..
Cuma tinggal hantar correction tesis je lagi.
Tu pun aku suka lengah-lengahkan. Aishh..apa nak jadi ni

Kalau dulu semua student Master banyak yang datang dari Malaysia n Indonesia..
tapiiiiiiiiiiii
sekarang tidak lagi...HAHAHA
Banyak giler pak Arab datang mendaftar pagi tadi.
Penuh satu bilik tadi..betullll
Dalam banyak2 sorang pun xde yang hensome r..rugi..
rugi korang sume...hehe
Nasib baik aku datang awal..balik pun awal
Bau dia yang aku tak tahan..
Ramai-ramai xpe lagi..tapi tolong jangan ada bau..hehe
pleasee...
lagi satu..
pleaseee jgn masuk dalm makmal pasca siswazah FKEKK yerkkk
HAHAHAHA

*nasib baik dorang tak paham bahasa melayu..hehe

Monday, December 27, 2010

Blue Korean Dress

with inner lining
Material:Cotton
Price RM55 inc postage

email to dee8300@gmail.com

Penyertaan yang diterima setakat ni


Dibawah ni terdapat senarai nama yang menyertai GA pertama misdalila.
Jutaan terima kasih diucapkan...

Bagi sesiapa yang belum tuuuuu....cepat2 buat Entri ok. Ada beberapa hari lagi tinggal.
Pastikan ianya menarik hati, tertawan jantung, berbunga-bunga cinta, ceria..hehe
kalo nak tag ramai-ramai pun bole..lagi bagus :)
Kalo xnak join Giveaway kali ni pun xpe, nak join GA yang akan datang pun bole..tapi tarikh dan waktunya masih dalam mesyuarat senat,dan belum diputuskan lagi.HAHAHA

17)....who's next....
.
.
1000).......hahaha

Sunday, December 26, 2010

Peringatan

Tarikh Tutup GiveAway tinggal beberapa hari lagi.............

Bagi sesiapa yang berminat untuk sertai
.
.
.
.
.
.
Ini LINK sila klik...hehe

Friday, December 24, 2010

Snowman

Lagi beberapa jam penganut kristian akan menyambut Krismas.
Ni gambar yang sempat  dirakam masa mybesday...20.12.2010

Tak pergi jalan2 mana pun...setakat Jusco Bandar Melaka ke..
ajak Bobby g Hatten Square dia tak mboh..huhu..
Lagipun time nilah aku nak buat semua benda...mana sempatkan...

So, tengah hari g makan Pizza..

petang tengok Ngankung..seram komedi yang lebih kearah SERAM...
sian Bobby aku paksa tgk cerita seram walaupun dia taknak..kena paksa!!HAHA *evil*

Malam makan prosperity..tapi kenapa skrg dh rasa macam tak sedap ek?..huhu

apapun jom tengok gambar snowman..
tahun lepas dapat tengok santa (Link)
tahun ni tengok snowman n anak snowman je..

Comelkan anak snowman berbaju biru...jgn culik tau...hehe
Malaysia Book of Records
Biggest snowman made of recyclable bottles

close up dekat-dekat (baru nampak botol2 1.5liter)


 ok tu je...nak sambung tengok Anugerah Skrin :)

Sunday, December 19, 2010

Yeay...Esok hari jadi saya.

Umur saya baru nak masuk 26 tetapi 
.
.
.
.
.
.
umur Mawaddah (Link) my roomates, dah 27 Sebab besday dia 1.1.11 (very nice no. to get married maw..hehe)
.
.
.

walaupun kami lahir pada tahun yang sama...hehe. (opss sorry Mawaddah, bocorkan rahsia umur mung)
.
nanti aku belanja mu deh

.
Ni senarai yang aku nak buat dan idamkan (sume nyee makanan semata-mata)

1. Makan nasi kandar lauk kari kambing----dah makan kat Mydin tengah hari tadi.

Nasi Kandar Padang Kota, promote sikit... (Mamak, nanti bagi i makan FREE tau)
(Minah ni memang gila kambing, kalo jumpa kambing dia akan jerit 'kambingggg...kambingggg')
Dekat Durian Tunggal selalu nampak kambing. Sekarang dah jarang nampak. Bila hari hujan je, bus stop mesti penuh dengan kambing tengah tunggu bas sampai...nak naik bas....



2. Nak makan prosperity tetapi dengan satu syarat....
.
.
.
Perlu ada orang yang bernama Muhd Rifdi BELANJA,
baru terasa nikmatnya..hehehe

nak makan untuk perut sendiri pun perlu ada syarat..aparahh


3. Nak makan burger KFC yang kuar kat iklan tu..nampak macam sedap. Siapa yang dah makan?
Komen sikit...
nama burger tak ambik tau..
.
.
.
kali ni biar sy pula yang belanja org itu 
(baru nampak mcm pemurah..mcm je)haha


4. Baru saya akan buka bungkusan hadiah perfume yang org tu bagi sejak dari bulan 5 masa dia g London hari tu.

Kammain lamaaaa simpan hadiah (almaklum, orang jakun tak pernah dapat hadiah yang dibungkus cantik2..nak buka pun sayang..apatah lagi nak guna.)

Hadiah kat dalam dah tahu awal2 walaupun belum buka lagi n belum terima  hadiahnya pada masa tu.

Sebabnya..Minah ni seorang yang gelojoh dan tak tahu reti sabar, orang tu baru nak bagi surprise terus tak surprise dah...

Surprise untuk esok pun Minah ni dah tahu...Langsung memang tak reti sabar..


5. Nak beli kasut lagi..tadi masa survey kasut nampak satu..cunnnnn wooooo

Minah ni juga pantang nampak kasut cantik,mesti nak beli.

padahal dah berpuluh kasut tersimpan je dalam stor...huhu
nasib baik kasut murah2 je ;p

Saturday, December 18, 2010

Lens

Harga promosi untuk lens masih terbuka bagi sesiapa yang berminat. 
Promosi berlangsung hingga hujung tahun ni saja.
Percuma pos untuk setiap pembelian.
Ada lens Barbie, Luna, satu ton pun ada.


Berminat, boleh berkunjung ke Facebook d'Rainbow closet>>>LINK

Pembukaan rasmi d'Rainbow closet

Pengumuman buat shoppers dan bloggers diluar sana...eceh, takdelah penting sangat pun.
Semalam 26/10/10 adalah pembukaan rasmi d'Rainbow closet. Anda semua dialu-alukan untuk singgah bagi cuci-cuci mata, rambang mata dan jika anda telah jatuh hati jangan lupa emailkan pada tuan empunya blog yang mana satu pilihan hati.

Siapa tuan empunya blog?....saya!..hehe...
Harap anda semua dapat berikan galakan dan sokongan..maklumlah orang yang baru nak kayuh basikal ni lambat sikit. Pelan-pelan kayuh gitu.

Ni banner d'Rainbow closet yang diilhamkan oleh 2 orang adik-beradik. Saya dan nanad.
sila puji memuji amalan mulia

Setakat ni kami baru ada handbag dan itupun pre-order. Nanti bila stok sampai kami akan inform dari masa ke semasa. Yang pastinya, semua pilihan kami cantik-cantik belaka..hehe. Sekian berita. terima kasih.

Tuesday, December 7, 2010

Barbie

Lens BARBIE yang berwarna warni untuk mata anda..

Dijual sekarang pada harga promosi.


Pilihan yang menarik. Boleh lawati di facebook d'Rainbow Closet


Kami juga sedang mencari ejen. Jika berminat boleh mesej ke 013-6115345 atau emel ke dee8300@gmail.com dengan segera.



p/s: nanti pada 20/12/2010 ada pengumuman nak dibuat. Tungguuuuu...GA yang pertama n julung kalinya.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...