Monday, November 15, 2010

Scam

Ms Pulis entahke Mr Pulis aku pun tak tahulah
tapi semalam aku dah reply email dia kata yang aku xdeliver brg keluar dari Malaysia.

Tup2 dia email kata yang aku ni setuju. (Ko ni tak paham bahasa inggeris kot,kang aku cakap bahasa jawa baru tau). Dia siap mintak detail2 akaun peribadi n semua2. Ni dah sah2 SCAM.

Sekarang kesimpulannya bila kita wat iklan kat Mudah dan ada org poteh suh hantar barang ke Nigeria. JANGAN Layan.

Yang mengukuhkan lagi fakta sebab aku dpt 2 email yg suh htr ke Nigeria. Takkan dalam banyak2 negara kat dunia ni anak2 diorang dihantar kat Nigeria Afrika? Tak Logikkan.

Malam tadi pun lepas aku pos entri posto, my lovely Mawaddah terus komen kata yang benda tu tipu. Thank you Maw..

4 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...