Wednesday, November 10, 2010

Oh..aku jealous

Bestnya hidup aku kalo ada orang nak bagi BlackBerry FREE kat aku..Tadah tangan seluas-luasnya lah. hehe, berangan tak sudah-sudah.

Dapat Nokia E72 pun kira best juga. Hari ni, satu hari aku asyik ngecek (membodek) cheBob suruh beli handphone baru. Memang dah survey2 harga dia sekali hari ni kat Mahkota Parade. Nokia E72 yang original harga dalam seribu seratus manakala yang BlackBerry latest siap ngan 3G pula seribu lapan ratus. Bukan aku yang beriya-iya nak beli tapi cheBob tapi kalau boleh aku nak sekali.hehe Namun hasrat ditangguhkan. End up pergi makan kat Seoul Garden, baru mulut aku ni senyap sikit bila dah sumbat makanan kalo tak asyik mtk hp jerk.hehe

Balik rumah pula tengok blog si Hamzah cerita pasal dia menang BlackBerry...OHhhhhhhh..jealous ok!hehe
Perkataan BlackBerry lagi aku dengar..

Ni link En. Mohd Faez Bin Mat Rudin
http://www.terbangtinggitinggi.com/2010/10/i-love-celcom-i-love-torch.html
Tahniah En. Hamzah (Nama manja beliau)..beliau yang kata.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...