Saturday, December 18, 2010

Pembukaan rasmi d'Rainbow closet

Pengumuman buat shoppers dan bloggers diluar sana...eceh, takdelah penting sangat pun.
Semalam 26/10/10 adalah pembukaan rasmi d'Rainbow closet. Anda semua dialu-alukan untuk singgah bagi cuci-cuci mata, rambang mata dan jika anda telah jatuh hati jangan lupa emailkan pada tuan empunya blog yang mana satu pilihan hati.

Siapa tuan empunya blog?....saya!..hehe...
Harap anda semua dapat berikan galakan dan sokongan..maklumlah orang yang baru nak kayuh basikal ni lambat sikit. Pelan-pelan kayuh gitu.

Ni banner d'Rainbow closet yang diilhamkan oleh 2 orang adik-beradik. Saya dan nanad.
sila puji memuji amalan mulia

Setakat ni kami baru ada handbag dan itupun pre-order. Nanti bila stok sampai kami akan inform dari masa ke semasa. Yang pastinya, semua pilihan kami cantik-cantik belaka..hehe. Sekian berita. terima kasih.

12 comments:

  1. wowww..
    gudluck yerr dee n nanad....
    banner 2 sangat cantik ok..sapa yg design 2??

    ReplyDelete
  2. tq keyyah,,sokongan keyyah amat3x dihargai..hehe..nanti hebah2kan ek..

    idea banner tu dtg dr pka tp yang melaksanakan kakak dia yang baik hati..hehe

    tapi nanti nak minta tolong master keyyah buatkan watermark bole?

    ReplyDelete
  3. The real true great blog:

    www.fdausamad.blogspot.com

    Baca few entries..serius ketagih!

    i dont lie dude..

    ReplyDelete
  4. w0w kawan aku sudah maju..tahniah All the best..

    ReplyDelete
  5. I liked your blog, i'm followers with pleasure !

    Bye Mahon :))

    ReplyDelete
  6. dee knapa entry ko dh bulan december..skrg kn msh november..nti kalo dh ade bajet insyaALLAH aku beli..

    ReplyDelete
  7. ni sticky post kin...nnt beli ngn aku ye.aku tunggu.hehe

    ReplyDelete
  8. Salam Dalila, selamat berkenalan. Wow blog orang biznes rupanyer, tahniah! Semoga berjaya! I follow Ur blog, nanti kalau ada berkenan mungkin nak beli gak. Do follow me pulak. Blog akak tentang kembara mostly!

    ReplyDelete
  9. ohh,, bisnes kt sni :) nicey la
    rainbow closet tk dek kdai ke ?

    ReplyDelete
  10. Alhamdullilah..tahniah moga terus maju kedepan

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...