Tuesday, October 26, 2010

Macam-macam jadi

Aktiviti semalam:

1)Pagi-pagi kemas rumah, sapu,mop.jemur karpet.
2)Memasak
3)Berjumpa dengan ayahanda tengah2 hari untuk dapatkan elaun...huk2
4)Pulang dari ayer hitam ke simpang renggam telah menyebabkan kematian seekor menyet
aku langgar mati sekor monyet yang berani mati...
mula2 aku dah nampak dia nak lintas jalan tapi tak jadi,
pastu cubaan kali kedua monyet ni tanpa menoleh kiri or kanan menyebabkan aku langgar mati dia.
Bersalah kah aku?
5)Petang pergi klinik panel UTHM. Farhan n Aku demam.
Dari hari minggu lagi semua orang dah mula selsema, sakit tekak n batuk2. Termasuk nanad, aku n farhan
Yang tak bestnya klinik panel tu dah tanggung lagi kanak2 atas umur 21tahun walaupun mereka masih belajar.
Jadi aku n nanad dah out of the list, masing2 dah umur 22 dan 26 tahun...huhu..melayang duit semalam.
6)Balik dari klinik terus aku n nanad rush pulang ke Melaka dan Puncak Alam
7)Malam membuta sampai keesokan harinya..

p/s: Gembira stok beg dah sampai hari ni...tak sabar nak masukkan dalam http://drainbowcloset.blogspot.com

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...