Sunday, October 10, 2010

angka satu

Seronok betul tadi tengok perkahwinan 'wedding of the year" kat tv3.

10.10.10.
Tarikh binary yang memang cun untuk melangsungkan perkahwinan. Sana sini memang confirm ramai yang kawin..even rumah sebelah menyebelah pun ada gak...kot

10.10.10
Tarikh ni dah lepas dah..tapi tahun depan banyakkkk angka yang lagi cun. Ermm..... Mana satu tarikh yang aku nak pilih ni. Cewahh... berangan kejap..hehe.

Tarikh 1.1.11 kah?...10.1.11 kah? or....

11.11.11....ermm yang ni paling cun skali. *Berangan lagi*
Tadi dah bincang dah dengan housemate, tarikh 11.11.11 ni jatuh hari apa...rupanya hari jumaat.

Ermm..nak kena suruh bobby turunkan berat badan banyak-banyak ni. Rasanya boleh ke? 100kg?MUSTAHIL..20kg pun aku musykil..Ermm, kalo aku pun nak bagi turun 1kg pun payah dah apatah lg bobby yang duk serumah ngan mak ayah dia..Haiyaaa...Hari-hari dia makan sedap

Kesimpulannya tunggu lagi 5 tahun pun aku sanggup..tak kisahlah.tarapapa..
Kerjaya lebih penting kannnnn.......

4 comments:

  1. hehehe.. tarikh yang bermakna ke kak? :p
    no kemon.. yang ponting, jangen lupo ajak wadud nanti kawen, wadud nak maken nasik minyak..hehehe

    ReplyDelete
  2. hehe..angan2 mat jenin je tu..

    ReplyDelete
  3. boleh2..suh mr bob wat betul2..mst blh punye la..amik la JM5..mcm ok jer..tp kna disiplin la..

    ReplyDelete
  4. bob dah give up..huhu..tak tau dh nk kata apa.

    Cari orang lain..hehehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...