Thursday, September 23, 2010

Syukran

Tarikh 23.9.2010, khamis. 

Sebenarnya selama tempoh belajar aku memang ngeri nak hadapi viva ni. Selalu pikir Viva ni susah nak lepas.
Tapi Alhamdulillah...satu rintangan dah berjaya dilepasi hari ni.
50% kejayaan dah dikecapi masih ada lagi 50% lagi yang perlu dikejar.

Sekarang tinggal nak baiki structure tesis je. Kalau rajin bolehlah habiskan cepat. Masalahnya aku ni rajinnnnn ke....

Perkara2 penting yang berlaku sebelum hari viva.
1)Yang ajaipnya:
Malam tadi aku dapat tidur dengan nyeyaknya sampaikan bobby kol pun tak sedar. Kalau compare dengan sebelum2 ni bila aku dah tahu ada presentation keesokan harinya mesti aku tak dapat tidur malam sebelum tu.
Maybe sebab aku dah kekenyangan makan kat medan...ditambah pulak hujan lebat malam tadi.

Yang peliknya:
Aku bole terjaga dengan tiba2 kul 4 pg mlm tadi.
tepat 4 pagi dengan takdenya mamai2. Segar je...Sebelum2 ni memang susah nak bangun pagi....

Yang bestnya:
Supervisor kol aku pagi2 tanya kat mana...to make sure aku dah bangun tido...hehehe.

9 comments:

  1. wah.. akak memang hebat dan pandai, sama ngan adah.. masing2 berilmu, hehehe.. wadud respect la kak..
    teruskan kak.. :-)

    kantoi susah bangun pagi, ekekeke

    ReplyDelete
  2. Salam hari jumaaat mubarak..
    moga anda sihat sekeluarga..
    جزاك اللهُ خيراً

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. dah lepas ke viva? saya punye bln nov ni.seramnya...

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah dah lepas viva, itupun berkat tunjuk ajar dari supervisor yg terchenta :D

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...