Thursday, September 2, 2010

random

sebutan manja- dry apticot.

sebutan sebenar dry apricot.

Ngidam nak mkn benda ni masa bln pose. Beli coet je.. kat Econsave yang baru dibuka kat Alam Jaya.

Salah satu baju raya Farhan Aizuddin. 

Bum Equipment pilihan hati cik Dalila. Tiba kat kaunter,daddy yang bayarkan.hehe

To atuk n nenek...kami akan pulang beraya di Banting pada 7 september

Farhan tunjukkan 'dog' kat aku..

"Bukan dog la Farhan tapi rabbit"..

Memang besar betul arnab ni. Kalau kecil je mesti Farhan tak salah teka.

Washing machine. After sale price at rm9999. 

Siapalah yang beli agaknya. Dulu family pernah guna Electrolux washing machine yang siap dengan pengering sekali. Tapi pengering ciptaan tuhan juga yang terbaek!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...