Friday, August 13, 2010

New door

Does anyone know roughly how much this door cost?

Total lebih kurang 13 pintu tengah ditukar kat rumah. Pintu ni beli second hand je tapi orang tu cas RM180 untuk sebuah pintu. Mahal je rasa...huhu.

Upah tukar pintu pak arab tu cas RM1800. Pak arab tu bos, pekerja dia 2 orang indo. Insiden yang menggeramkan aku dengan 2 orang indo ni... dorang curi hanphone Farhan masa Farhan takde kat rumah pergi sekolah. Kalau dah curi takkan dia nak ngaku pulak kan. Gerammm. Sebelum ni aku kamain baik lagi bancuh air oren untuk kau..kau buat adik aku sedih, jangan harap aku nak bagi air lagi...walaupun aku tau ko mesti tak puasa bulan puasa ni. Sebab sebelum2 ni memang dah ada pengalaman, upah orang time bulan puasa tengok dia sedap2 teguk air tengah2 hari buta. Sabar jela.

1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...