Tuesday, August 10, 2010

Gambar bon bon

Terasa lucah pulak blog aku bila tiba2 check keywords ada yang mencari carian gambar bontot awek.
Napelah sengal sangat, dah nak masuk bulan ramadhan dah pun. Bawak2 bertaubat.
Baik Makan mee rasa sop buntut ni lagi syokkk

Tapi mesti tak jupe pun gambar bontot awek kan...yang ada pun kat blog ni cuma gambar bobby, perut bobby n kaki bobby..suka?...

Keywords pijak-pijak pun ada...nak pijak muka meh sini nak suruh bobby tolong buatkan pun boleyyyyy...hahaha

Ada juga yang nak cari kereta kancil murah..maybe sebagai persediaan manalah tahu minyak naik lagi kan. Sebab rasanya memang takkan turun-turun dah. Jadi gunalah kancil, guna minyak memang save.

Kalau nak beli kereta aku sarankan pergi ke blog http://sukakereta.blogspot.com/
macam2 jenis kenderaan ada. terbaru sekali kereta estima...tiba2 terkenang kereta estima keluarga yang terpaksa di let go. Takpelah..rumah lagi penting dari kereta kan.

Jadi nampaknya balik raya nanti terpaksalah kami adik beradik berimpit-himpit macam sardin dalam kereta. Bawak barang balik kampung bukan sikit tapi macam nak pindah rumah je..huhu

2 comments:

  1. he3.. pelik2 lar org dok main itenet ni,,

    ReplyDelete
  2. dalila...Selamat berpuasa yek...balik kg drive leklok eh..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...