Wednesday, July 28, 2010

SR street cafe

Simpang Renggam Street cafe, mesti ramai yang tak pernah dengar kan...jom kita pergi makan kat Simpang Renggam, Johor. Spagetti ada, western ada pizza pun ada..yummy2..
Ni kitorang adik beradik pergi makan kat SR street cafe minggu lepas. Abang badang cuti asasi, si nanad pun cuti gak..cuti hujung minggu. heh.
 si kecik kesayangan saya mestilah menyelit sekali...dia order air milo monster


set ayam yang dipesan abang badang..kentang goreng dia besarr betul.gemuk2. Ayam je macam tak cukup gemuk, tokey ayam bagi makan dedak sikit kot.
restoran ni dibuka dari siang sampai malam...time ni kitorang makan untuk lunch




kesian si kecik melopong tengok kakak dengan abang makan sebab kids meal lambat sangat sampai..
pizza dia memang lembut dan sedap. Harga pun berpatutan..RM8.90...murah kan. Cheese dia pun banyak cuma kena tahan kesabaran menunggu je
yang duduk tengah2 tu siapa? rahsia...
muka kami sama tak?..heh
cantik suasana dalam restoran ni...WiFi pun ada

5 comments:

  1. senyum kamu adik beradik sama :))

    ReplyDelete
  2. wahhh..nawi makin hensem..kim salam ye kat die..hihi..

    simpang renggam makin maju..lepas ni leh ah belanja aku makan kat sana..hihi...

    ReplyDelete
  3. untuk maw boleh aja..jom ikut blk simpang.

    makin maju tp, mcD xde lagi r adah..huwaaaa

    ReplyDelete
  4. aku tau yang tengah 2 sape..no more rahsia..hahaha..

    ReplyDelete
  5. salam...
    yang penting semuanya
    senyummmm je bila mengadap
    kepak ayam tu..he he,mesti
    sedap kan?

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...