Monday, July 19, 2010

newest luxury resort in Melaka

Philea Resort & Spa Ayer keroh Melaka.
http://www.phileahotel.com/
6 bintang ye...Betul2 berdekatan dengan tol ayer keroh dan taman rama2 dan juga pintu masuk UTeM..hari2 aku tengok..dapat tengok je sebab harga mahal,lagipun rumah sewakan dah ada.

Harga bermula dari serendah RM780 hingga RM3280...'murah' kan?

tapi serius bilik2 dia memang cantikkkkk....
 Ni la Villa dia. Ada tiga jenis semuanya..

1.Pavillion Villa
sila perhatikan kipas dia yang berbentuk daun..unik kan? ada sentimental value kat situ

2.Philea Villa

dan yang paling mahal  

3.Royal Villa
 Gambaran dalam bilik Royal Villa diorang rahsiakan...tapi yang pastinya mesti exclusive gilee..

Kalau orang singapore yang datang bercuti ke melaka bolehlah menginap disini.
Dekat je dengan McD Ayer Keroh, Zoo Melaka, Melaka Wonderland..

p/s: masa mula2 dalam pembinaan lagi aku dah pasang niat nak menginap saja2 kat sini..nampaknya..angan saja2 aku musnah begitu sahaja  ..huhu

5 comments:

  1. kumpul duit dulu..pas kawin honeymoon ngan en bobby kat cni..hehe

    ReplyDelete
  2. aku pun tringin nk duk cni..sbb hari2 nmpk..

    ReplyDelete
  3. hehe..alamak honeymoon pun kat Melaka? oh no...

    ReplyDelete
  4. tiap2 hari lalu tengok..dah agak dah mahal...xmampu nak tempah melainkan d belanja...lalalala

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...