Tuesday, July 20, 2010

jom GCB...i'm lovin' it...

Grilled chicken burger...so yummy,gorgeous,glorious
Grab a bite of the GCB..and you will want more
double set for me..

haha..just kidding.  Satu set pun aku jenuh nak abiskan..kenyang sangat. Sedap sangat. Petang ni nak makan lagilah..hehe. Sebab GCB ni LIMITED time only.

Semalam pergi makan dengan cik Maw 'santai'.
 seronok makan dengan cik Maw, petang nanti kita makan lagi ye...hehe

 


8 comments:

  1. huduhnya gambar aku..nmpak gemuk..padahal memang dah gemuk...hahaha

    yeay, d nak belanja makan GCB petang ni...

    ReplyDelete
  2. tul lah cik maw..
    awat gmbr tu jd g2??
    in reality, cik maw kan comel2 je...hehe..

    p/s maw tk nk blnje i mkn GCB ke??

    ReplyDelete
  3. to mama nayli: reality tpi bukan fantasy..hahaha

    septtnye mama nayli yang kena belanja...lalalala

    ReplyDelete
  4. awatnya tak tunjuk kan rupa sebenar GCb tu?

    ReplyDelete
  5. sitedi: tak sempat nak tangkap, dah kena baham..hehe2..nanti tangkap lagi n upload semula..k

    ReplyDelete
  6. owh ada org nak blanja GCB...nak join nak join..ngeh3..tik tok tik tok...tgh kira waktu nak g mkn..

    ReplyDelete
  7. sedap ker..x memenuhi citarasa aku kot..hehe..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...