Friday, July 16, 2010

Gambar dihari terakhir conference

Ni nak menjawap pertanyaan dari Fareed. Conference tentang Broadband and communication.
Ni main hall dimana conference diadakan.
Projector terdapat disebelah kanan dan kiri dewan.


Nak juga menyelit..lalala~

Pagi rabu hari tu tak ramai yang attend untuk dengar invinted speaker bagi ceramah. See...banyak kerusi yang kosong lagi kan..maybe sebab dorang nyeyak tidur lagi kot. Hujan lebat pagi tu..

5 comments:

  1. Hoho, terima kasih kerana berkongsi sama :)
    gi conference seronok jd peserta...tp seksa tol jd AJK. bulan lps g conference gak sbg ajk.cuma seronok sbb dpt jumpa mcm2 org yg hebat2...mcm tak dgr langsung org present.pasni nak g sbg peserta je.dgr n makan sedap2 :) wahahaha
    ni kat mana ni?

    ReplyDelete
  2. pernah gak jd ajk..tapi seronok je..jumpa peserta antarabangsa cam korea. ni kat melaka

    ReplyDelete
  3. jumpe presenter korea yg seronok sgt 2 kn dee..bkn seronok jd ajk..hahahaha...

    ReplyDelete
  4. kalo jd ajk biasa ok kot...tp tak taula.time tu kene jd SU...seronok dpt jumpa org tu memang tepat sekali.hehehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...