Thursday, July 8, 2010

Cik merah

Hari ni cik merah drive sendiri pergi u, sebab driver i dah balik Bangi...huwaaaa....
Makan pun kena bayar sendiri dah..takleh nak pow che bobby lagi...hahaha selamat duit Bobby..

versi merah...marah....
sila jangan kacau..hehe
kasut favourite buat masa ni....
jenama carlo rino yang hanya akan dibeli bila time sale..hehe
Ni pulak tempat lepak, main internet, buat kerja cik merah belajar dan buat simulation.
Semester ni dah tak daftar sebagai pelajar master dah...harap2 boleh habiskan tahun ni juga. 
 
Ayah tak habis2 pesan...
"dila habiskan master tu".
Rasanya dah lebih 20 kali pesan. Bayangkanlah buat master research  ni 3 tahun..huhu sadis. 
......macam tak percaya pun ada juga..

wish me luck k...

2 comments:

  1. sempat posing..nie mst time aku g bli makan td..hahaha..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...