Monday, July 12, 2010

Buffered Earnings

Hari ni check kat account nuffnang ada BE yang kedua.
Hati gumbira rasanya mahu melompat.hehe
Seriously antara kawan2 blogger aku antara yang lambat dapat BE.
Diorang pun dah cash out earning masing2. Aku je yang belum, sebab meter naik terlampau peerlahan...takpelah perlahan2 kayuh.

Actually macam mana nuffnang ni bagi BE ek?, sebab setahu aku kalau unique visitor korang maintain 100 lebih tiap2 hari baru dorang akan bagi. Aku ni visitor pun tak sampai 50 orang...sob2.

6 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...