Friday, July 9, 2010

Arahan dipatuhi

Arahan yang perlu cik dalila buat..tak boleh buat dunno

1) Buat pembetulan....(dah buat)
2) Submit ke p.p.s...(pun dah selesai hari ni)

5 copy tesis dah submit ke fakulti hari ni, sebelum dihantar ke pps selanjutnya.
Tapi masih belum boleh menghembuskan nafas lega lagi.
Banyak lagi proses dan rintangan yang perlu dilalui. Terutama ViVa...
Ada juga pembetulan yang aku kena buat lagi...ermm..memang banyak kerja.
research..n research...it will never stop.

Hari ni pun ada juga penambahan kerja. Dua paper conference perlu disiapkan untuk submit next week. dan tak dilupakan report (f r g s)..kalau aku tambah "o"?...

Aku Kagum dengan seorang abang ni...korang boleh tengok kat blog  kurasakan something...
Viva dia berjalan dengan lancar tanpa ada sebutir soalan pun dari panel. Lepas je habiskan master terus dapat tawaran buat PHD kat ..... memang best!. Alangkah bagusnya kalau aku pun macam tu nanti...harap2 nanti segala soalan yang diajukan pada aku nanti dapatlah aku jawap dengan penuh menyakinkan...Amin.

2 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...