Sunday, June 6, 2010

Mak kucing bunting lagi

Aku tak tahulah berapa lama boleh bela satu keluarga kucing ni.
Nenek kebayang asyik sound kata nak buang jer.
Aku diamkan jer...sebab tuan nyer kucing pun diam je. Bila nenek kebayang dah blah baru aku tanye dak masam tu.

"adik bagi ke buang kucing ?"

"Taklah"..jawap dak masam tu..

 Ni dia keluarga kucing kepunyaan dak masam. mak kucing yang tak cun ni dah bunting sekali lagi. Kerjanye duk melepek baring je sekarang.

Anak-anak ko baru lahir bulan 2 hari tuh, ko dah start bunting balik yerrrr....aishh...

Mereka yang baru nak masuk 5 bulan kesedapan tidur.
tarak takut sama itu penyapu daa.....

7 comments:

  1. comel jek dia tdo.

    lepas ni mandulkan dia dalila.
    kesian kalau dia kena buang.
    :(

    ReplyDelete
  2. kucin tu xde la comey mana, tapi time dia tido smart la kak.. :) hehe..
    yang depan sekali tu macam kucin saya:D
    hehehehe

    ReplyDelete
  3. salam...
    aku nengok muker kucin tu pun kesian jer....nak buang..ishhh tak sampai ati..

    ReplyDelete
  4. aktif kucing tu ye. hehe.
    kalau manusia ok lah meramaikan umat, kalau kucing?

    ReplyDelete
  5. salam... tak mahu sedekah kucing seko ke?

    ReplyDelete
  6. salam,
    serius, saya minat nak bela kucing yg mcm rimau tu... jual x? kalau xmo jual bagi free je la. kalau sudi konteks saya di talian 0139776678. terima kasih.

    saya tungguuuuuu.......

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...