Thursday, June 24, 2010

Kenalan baru

Hari ni ada insan dari U aku add facebook. Aku pun approve je sebab ada tulis employers: UT..M.. Sebenarnya aku pun tak kenal siapa gerangan insan tu. Dia siap bagi message lagi
"leh kenalan"

 "hai buat apa tu"

Tapi aku belum ada mood lagi nak apply. Kenapa perlu ada mood wahai cik dee?.
Actually aku tak tahu nak balas apa, kang aku balas

"takde buat apa-apa pun.."..

"buat bodoh je.."...takut kecik hati pulakk...

kalau kita tak balas pun nanti, dia akan kata kita sombongkan..

tengoklah esok2 pulak kan...kalau ada moood nanti akan aku balas ye...time2 aku sunyi sepi ke..huhu
Bobby pun bukannya ada kat Melaka dah. Sejak dah convert Master part time ni...jarangggg sangattt ada kat Melaka. Padahal aku tahu, kalau dia kat Bangi pun bukan dia buat kerja. Kerja melepak je...huhu.

Jadi ada alasan untuk aku tambahkan network kawan lelaki ramai2 kannn.....huhuhu.
Bak kata pepatah kawan biar beribu...hihi

3 comments:

  1. kdg2 sy pon klu xde mood,sy xlayan org yg sy xknl.klu ad mood pon nk lyn pon takot.takot dorg ngada2.kekekekeke.xdela.takot dorg tny bkn2 then ad yg kena maki.xke kesian tuh

    ReplyDelete
  2. ehemm..ehemm..dee ramai peminat...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...