Thursday, June 10, 2010

Eclipse

Siapa peminat Twilight?..sila angkat kaki...ngengeh...

new moon dah tengok gak kat wayang. Sekarang ni tak sabar nak tunggu cerita baru ni keluar pulak...Eclipse!!
THE TWILIGHT SAGA: ECLIPSE  
Release date: July 1, 2010 in Singapore  

Tayangan di Malaysia pula pada 8 julai 2010... Rasa lambat sangat kan..tak sabar tunggu cerita ni keluar kat wayang...hehehe
Nak tengok..pakwe saya..hensem kan..badan pun tough! Walaupun cerita ni tak masuk akal, tapi jalan ceritanya yang menarik dan pelakonnya yang hensem2 maka saya suka..weeee

THE TWILIGHT SAGA: ECLIPSE - Trailer 

5 comments:

  1. sye pun! angkat kaki sme2!!hakhak~~

    ReplyDelete
  2. saye angkat kaki juge...suker tgk hero dia hensem gilos...

    ReplyDelete
  3. muahahaha.. insyallah akak akan dapat suami yang lagi best dari tuh.. :p
    betol kak..percayala kata2 wadud nieh..hehehe

    ReplyDelete
  4. hahah ... kalo suka nonton film kerana pelakonnya yang hensem kurang seru lah :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...