Monday, June 21, 2010

Cuti Sekolah di Melaka Wonderland

just a quick updates..hujung minggu yang penuh dengan melayan kerenah adik-adik..

Tempat pertama pergi Melaka Wonderland...petang jumaat budak2 ni sampai melaka. Nasib baik time ni redup je cuaca jadi bolehlah mandi manda puas-puas.



Four of us... date 18/6/2010

Total ticket prices RM 115..for 3 adults and 1 children. Masa nak masuk ni ingat nak seledup mineral water botol besar, tapi bila dapat tau yang dorang cek beg dulu sebelum masuk..jadi niat dibatalkan.hehe

Changing block...
terdapat kedai yang menjual baju mandi bagi siapa yang nak tambah koleksi bikini...
tempat mandi kanak2...
air sangat cetek nyeee...jadi memang khas untuk budak2. 
Terdapat guardian angel disetiap sudut bagi mengawasi budak2 mandi.
terdapat ramai gak mak bapak budak yang pergi berendam kat situ walaupun dorang takde anak2 pun untuk diawasi..
antara tarikan melaka wonderland
tapiiiiii...tarian belly dancer lagi menarik. 
Kalau nak tengok kena balik lambat2 dalam pukul 6 baru diorang ni start menari.
Dinosaur yang tak makan orang dan sangat friendly untuk diajak bergambar. Jadi tidak boleh melepaskan peluang ini..heeee

8 comments:

  1. aku rasa tarian belly dancer lagi menarik kot kat melaka wonderland tu...

    ReplyDelete
  2. pergh..
    best la...
    macam kene pegi jer wadud kat sana..
    hahahha

    ReplyDelete
  3. nak tnye...mandi boleh ke pakai track n t shirt? ke kene pakai legging?

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...