Tuesday, May 18, 2010

susah nak melepasi pintu masuk UTeM hari ini

Selalunya, hari-hari aku lalu gerbang UTeM takde pun pakguard nak tahan-tahan. Tapi hari ni siap ada dua lagi. Kiri satu,kanan satu.

Guard: Ye cik, nak buat apa?
Aku: Saya dak Master.
Guard: (jenguk-jenguk kat dalam kereta sambil memandang lap aku)...Ada budak jumpa TNC pakai selipar je..Gila ke apa....(membebel-bebel)..jadi tu yang kena check tu
Aku: oo..patutlah..

Aduh, pandang kasut aku rupanya..ingatkan pandang lappy..hahahampeh.

Aku hari-hari pakai kasut ok...pakai selipar pun buat masuk toilet je...sayang kat kasut..hehehe

TNC yang juga merangkap Main supervisor aku pun, aku takut nak jumpa dia pakai selipar ok..
jadi memang wajiplah berpakaian formal kalau nak pergi jumpa kan..kena cun2 tu..hehe

kalau nak pakai selipar pergi pasar malam boleh ok...kesian kat pak guard tu berhujan demi menjalankan tugas... :)

10 comments:

  1. aikk??hujan ke kt sane??cni pnas je..aku prnah je kena dgn pk guard sbb pkai slipar tp aku bkn nk jmpa tnc..hhehe

    ReplyDelete
  2. sue g klas mlm siap pkai selipar t0ilet lg...hakhak~~

    ReplyDelete
  3. dmi tugas..ikut je ape yg diarahkan..aku pun pkai selipar je..xde kasut cantik nk pkai g lab..huhu..

    ReplyDelete
  4. entry menarik...

    keyword untuk entry ni: selipar buruk...(xder kaitan..haha)

    ReplyDelete
  5. wahahahaha...dalila dak sengal..larikkkk...

    ReplyDelete
  6. dah2 mawaddah, pergi sembahyang, taubat banyak2.. ;)

    ReplyDelete
  7. haha, xper pasnieh kat kasut tu letak la gambar lappy,niar pak guard atau sesapa usha kasut awak..haha..

    sya dah rply add awak.. :-) insyaallah sya tolong pe yang patut.. :)

    ReplyDelete
  8. berkasutla anda setiap kali g lab..kik kik kik

    ReplyDelete
  9. lps nih kena pakai kasut lah..hehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...