Wednesday, May 5, 2010

Senyuman menawan

Kontest senyuman paling menawan anjuran cik chentazetty..
aku nak masuk juga r..hehe..
(gambar WAJIB letak...heee...gambar tuan punya blog kalau masuk kompem dia yang menang )
 syarat-syarat kontest ni senang sangat..
1. siapa- siapa pun boleh masuk..semua peringkat umur lah..

2. kena pertaruhkan satu je gambar, diulang satu sahaja...SATU..cik chentazetty cakap kalau
letak lebih-lebih kena rijek...hehe..kalau tak percaya, klik sini dan baca sendiri syarat dia..

3. gambar tu kena la gambar tengah senyum yang paling cun la a.k.a
menawan
..senyum lebar je tau.

4. gambar korang sorang je, tak ley letak gambar yang lebih dari seorang okey..

5. hah, kena follow blog sayer x hot,sayer COOL .

6. sediakan entri yang macam aku buat ni lah..lepas tu link kan kepada blog sayer x
hot,sayer COOL.
7. last, kena tagged minimun 4 orang..aku tagged terus k..


due date untuk kontest ni 20 mei 2010
hadiah akan diberitahu kemudian, tapi memang best lah..kate cik sayer x hot, sayer cool.

ni pulak gambar senyuman menawan versi cik dee...glamor tak..ngeh..ngeh..


v

v



v

v
suka senyum sebab senyum itu satu sedekah.
barisan gigi cik dee yang tak seberapa putih wajip di tayang..keh..keh

Nama glamour ku: Dalila Misman..... (^____^)

12 comments:

  1. senyuman menawan..ada peluang menang ni,

    ReplyDelete
  2. Sophie pun masuk! Moga kita menang!hehehe

    ReplyDelete
  3. salam..
    memang mahal la senyuman tu..
    moga berjaya hendaknya

    ReplyDelete
  4. makacih tag saya
    nanti sy buat ea entri tue
    insyaallah

    gmba tayang gigi tue sweet sis
    moga2 menang ok
    sy nak sis menang!

    ReplyDelete
  5. bestnye contest nih. nak join la. bleh letak senyuman manis yang menawan. =)

    http://wanshah87.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Senyuman itu satu sedekah...
    manis sungguh senyuman tue..boleh menang nyer la..

    good luck

    ReplyDelete
  7. Salam Dalila...
    Sy da follow awak jom la follow sy.
    Jadi follower leh dapat diskaun 10%-20% untuk sebarang pembelian produk di blog sy
    http://cintahati.com.
    Jom singgah

    ReplyDelete
  8. wah!!! best2.... sy pun ske tayang gigi nie...
    hahhahaha... nak join lar..

    btw, singgahlah blog terbaru saya..
    http://malaysianhotblog.blogspot.com

    saya memerlukan sokongan anda semua.

    be my follower k...

    ReplyDelete
  9. he3.. gudluck...
    dah la senyum lenguh aku tgk.. dari hr tu dok senyum jar.. he3

    jom mengomen kat lanunsepet

    ReplyDelete
  10. mia baru nak buat... hehee masih sempat,kan?

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...