Tuesday, May 4, 2010

Pemilik blog yang cantik

Assalamualaikum...

Ari ni dee diberi penghargaan oleh keyyah. Terima kasih daun keladi sebab bagi award untuk blog yang macam mangkuk ni..hehe
tapi blog ni tak tahu lah cantik atau tidak..sebab dah banyak kali tukar template pun still rasa tak puas hati lagi tuh..huhu. oklah..


1. buat n3 tentang award cantik ni ( dah)
2. copy badge Beautiful Blogger Award (dah )
3. say THANK YOU and LINK BACK kepada pemberi award pd entri anda ( dah )
4. senaraikan 15 penerima blogger award seterusnya ( ni yg susah banyak ni... )

bab part yang last ni memang pusing kepala nak bagi kat sape..last-last...tak tag siapa-siapa..keh keh
tapi kalau ada siapa-siapa yang nak beritahu jela ok...jangan segan-segan. jangan malu-malu

terima kasih lagi sekali buat cik Keyyah yang cun...

6 comments:

  1. tahniah,huhuhu
    Syaira dulu tag 5 orang jer
    tak larat eden nak explore
    sebab byk sgt blog cantik
    majoriti blog perempuan laa
    hehehehe
    =]

    ReplyDelete
  2. salam...
    kiter pun nak jugak arwad tu...

    ReplyDelete
  3. beautiful nye blog dia...rasa tido cam lame jerk..sedar-sedar dah pakai baju baru kat blog nie..lalala

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...