Wednesday, May 19, 2010

A NIGHTMARE ON ELM STREET (18PL) - rating best!!

Bagi sesiapa yang minat tengok cerita mendebarkan, aku syorkan korang tengok cerita ni. Aku teruja nak tengok cerita ni gara-gara tak puas hati tengok cerita ironman 2. Ironman 2 sangatlah boring,,,ending part je yang best sebab ada aksi fighting2 sampai mati...

Selalunya aku akan tengok wayang dekat MBO Melaka Mall je, tapi sebab semalam dah alang-alang pergi celcom Melaka untuk buat sim card balik (padan muka, siapa suruh patahkan sim card sendiri..kan ke dah menambahkan kerja namanya)...jadi aku membuat keputusan tengok wayang dekat GSC Dataran Pahlawan Mall...

Lama tak lalu bandar melaka, maka terlihatlah segala pembaharuan yang ada, mahkota parade punya cat dah tukar baru, shopping mall yang baru akan dibuka bulan jun nanti kot, lantas dapat menghubungkan ketiga2 mall serentak (perghh... penatlah nanti aku berjalan2 dalam mall sampai bengkak kaki)..Tak sabar rasanya nak pergi Mall yang akan dibuka tu..tengok bangunan je dah tau gah...

There is a new mall coming up (next to Mahkota) with the name "The Explorer" (www.theexplorer.com.my)

Berbalik kepada entri yang lepas aku ada beritahu kan, yang aku download cerita nightmare ni..tapi disebabkan kualiti gambar yang kurang tidak memuaskan, jadi aku decided untuk tengok gak kat wayang bersama my girlfriend roommate cik maw. Baru je start cerita ni jantung aku berdebar dah..dalam beberapa minit dah ada orang kena penggal kepala..macam real...dasyat betul ganas!. Setiap saat buat jantung aku berdebar dan terkejut, nasib baik takde sakit jantung...ending part pun aku suka..weee..kepuasan menonton. Penonton cina pun sporting je masa tu siap tepuk2 tangan sebabb...tengoklah sendiri maka korang akan tahu. (^___^)

10 comments:

  1. tapikan..yang aku peliknya..walaupun citer ni mendebarkan, apsal ko mengantuk...wakaka...

    means mendebarkan, tapi.....apa yerk..hihihih

    ReplyDelete
  2. it means mendebarkan tapi aku tak takut.. (^__^)

    tak macam minah sebelah aku, asyik nak singgung2 aku je...hahaha

    ReplyDelete
  3. mulut cik maw pun bising je masa tengok wayang...selain suka singgung2 aku,,

    tapi takpe..sebab buat aku tak ngantuk..gelap tuh dalam wayang..mode tidur je

    ReplyDelete
  4. singgung?? or sigong...wakakaaka

    padan muka kena sigong...sape suh menguap...orang bukan main terkejut...dia leh lak mata merah...lain kali jgn ajak aku...wahahahaha...

    ReplyDelete
  5. sigong ke..wakakaka... mu pun salahlah
    siku = SIGUNG / SIKUH...xpelah janji bm aku A memanjang...

    next time teman aku lagi ok...;p..aku belanja lagi

    ReplyDelete
  6. Tjuk pun da nightmare..klu xtkut kte bakar jer panggung tue..hehe...

    p/s : da lme xtkutkan dri...bley gak nie...hehe~

    ReplyDelete
  7. donlod kt ner eh..?hehehe~~

    ReplyDelete
  8. download je @www.syok.org
    laman web yang best seantero dunia...heeee

    ReplyDelete
  9. Tak kisah. sebab tak suka tengok wayang..

    ReplyDelete
  10. tak kisah tak apa..tak susahkan polis pun..huhu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...